Farge Navnelapper Søsken Navnelapper Runde Navnelapper Sateng Navnelapper Vevde Navnelapper Broderte Merker Lagervarer
Ingen varer i handlevognen

Kontakt oss

Har du noen kommentarer til disse sidene eller ønsker flere opplysninger om våre produkter og tjenester? vennligst fyll ut skjemaet nedenfor.

Merk: Vennligst fyll inn alle feltene merket med stjerne.*

 
Avsender:
*
Bedrift:
Valgfritt
E-post:
*

Beskjed:

*

 
Om oss

Nordic Mark AS har Norges største utvalg av navnelapper, merkelapper og tøymerker. Siden 2009, har vi vært en av landets ledende leverandører av navnelapper og symerker.

Vårt hovedprodukt, Navnelapper, merkelapper og tøymerker, gjør merking av alle typer klær, utstyr og leker enkelt. Navnelappene produseres i førsteklasses materialer.
Strykelapper, Klistremerker og Sateng navnelapper leveres innen 1-2 arbeidsdager, vevde navnelapper og broderte merker innen 20 arbeidsdager.

Vi har spesialisert oss på design og produksjon av navnelapper, merkelapper klistremerker og broderte-merker. Vi satser sterkt på kvalitet og service.

Nordic Mark AS
Postadresse:

Eiganes Pb. 2547, 4094 Stavanger

 
Org. nr: 996 552 683 MVA
E-post: post@nordicmark.no
Telefon: 468 19 196

NB. Vi som en netthandel prioriterer forespørsler gjennom internett. Dersom vi ikke har mulighet til å svare på anropet, tar du gjerne kontakt for uforpliktende spørsmål på e-post eller bruk kontaktskjemaet. Vi vil komme tilbake med svar på etterspurt informasjon med det aller første.