Farge Navnelapper Søsken Navnelapper Runde Navnelapper Sateng Navnelapper Vevde Navnelapper Broderte Merker Lagervarer
Ingen varer i handlevognen

Velkommen til Nordic Mark AS - Norges største utvalg av navnelapper, merkelapper og tøymerker

Nordic Mark produserer og leverer navnelapper og merkelapper for merking av tøy og eiendeler. Gjennom nettbutikken www.nordicmark.no får folk tilgang til navnelapper og symerker av høyeste kvalitet. Merking av klær og utstyr er ett must for barn i barnehager og skoler. Nordicmark Navnelapper gjør merking av alle typer klær, utstyr og leker enkelt.
Nordic Mark produserer ulike typer av navnelapper og merkelapper: Strykefrie navnelapper i farger: Strykefrie navnelapper kan enkelt klistres rett opp på klær og eiendeler. Strykelapper påsettes enkelt med et vanlig strykejern på alle typer klær og tekstiler. Klassiske merkelapper har hvit bakgrunn med sort tekst og evt. symbol.
Med sin kunnskap om tøymerking leverer også NordicMark andre tøymerker og symerker: Profesjonelle vevde navnelapper, Broderte merker/logoer , Vevde navnebånd og Sateng navnelapper i stoff som kan sys på.
Navnelapper i farger
søsken navnelapper
runde Navnelapper
Vevde Navnelapper
Sateng Navnelapper
Vevde navnebånd
Leveringstid:
Profesjonelle vevde navnelapper, Broderte merker/logoer og Vevde navnebånd : 20 arbeidsdager (ved bekreftelsen av betalingen/bestillingen)
Navnelapper og merkelapper leveres som A-post rett til mottakers postkasse. Det tar altså 1-3 dager å få de varene du bestilte. NB. Vi tar forbehold om leveringstider som skyldes forhold utenfor vår kontroll, for eksempel overskridelse hos posten.
Se mer informasjon på siden Navnelapper -- Ofte stilte spørsmål